kalender

kalender

Voor het recentste overzicht van onze activiteiten en al dan niet culinaire nieuwtjes verwijzen we graag naar onze facebook-pagina .


een selectie van reeds afgelopen evenementen

Zomerse Picknick op ‘t Goed ter Heule

zondag 26 juli 2020

Met de zomerzon hoog aan de hemel en een diversiteit van groenten te velde die niet meer bij te houden viel, leek het ons alvast de ideale tijd om volop te genieten van de buitenlucht en … te picknicken! Wij gingen aan de slag met de groenten van ‘t Goed ter Heule, de gasten zorgden voor hun mooiste picknickkleed en lievelingsgezelschap en verorberden alles lustig te velde.

Benieuwd naar wat we destijds in petto hadden? Hier moet je zijn!


Zomer op De Zonnekouter – diner met concert te velde

zaterdag 11 juli 2020

We vierden de zomer op De Zonnekouter met tafels vol likkebaardend lekkers en muzikaal moois. Wij toverden er de kraakverse groentepracht om tot een verfijnd vier-gangenmenu. Jannes van De Zonnekouter ruilde voor de gelegenheid z’n hark in voor een gitaar, smeerde z’n keel en trakteerde ons vervolgens op een concertje bij ondergaande zon. En erna? Gezelligheid nabij het vuur.

Benieuwd naar wat we destijds in petto hadden? Hier moet je zijn!


Apero & Dessert Bakfiets Feestje

vrijdag 29 en zaterdag 30 mei 2020

Hiep, hiep, hoera: in de lente van 2020 zag ons kookproject Hanne & Jelmer het eerste levenslicht! We vierden het geheel in corona-stijl en leverden feestelijke verrassingspakketjes vol apero- en dessert-pret met de bakfiets tot aan de voordeur!

Benieuwd naar wat we destijds in petto hadden? Hier moet je zijn!


Afgelopen Take Away Pretpakketen op bioboerderijen

lente en zomer 2020

Waar vrouwe Corona onze initiële dromen van etentjes te velde op bioboerderijen grondig dwarsboomde, draaiden we dit gegeven al snel om in een nieuwe uitdaging om desondanks het veld in al haar vitaliteit op het bord te toveren.

De Take Away Pretpakketten werden geboren! Wij kookten de pannen van het dak en de klanten van boerderijen Akelei, De Zonnekouter en ‘t Goed ter Heule bestelden ze om ervan te genieten rond de eigen tafel.

Benieuwd naar wat we destijds in petto hadden? Via onderstaande links vind je alvast meer informatie en wat beelden.

Pretpakket op Akelei – vrijdag 8 en zaterdag 9 mei

Pretpakket op De Zonnekouter – vrijdag 22 en zaterdag 23 mei

Midzomer pretpakket op Akelei – vrijdag 19 en zaterdag 20 juni

Midzomer pretpakket op ‘t Goed ter Heule – vrijdag 26 en zaterdag 27 juni

Zomerse Picknick op Rijk Bos Bloemenzaterdag 15 augustus