onze partners

onze partners

Akelei

Akelei, Schriek – Antwerpen

Hanne groeide op te midden van dit biologisch tuinbouwbedrijf dat al sinds 1982 garant staat voor kraakverse en vitale groenten. Akelei zet sterk in op eigen zaadvermeerdering en siert de winkel op het erf met de vruchten van deze haast verdwenen arbeid – naast ongeveer alles wat je bio-hartje verlangt. Akelei verdeelt onze groentefiches, we organiseren er etentjes en geven er kookworkshops.

De Vroente, Gent

Deze coöperatieve combineert de ervaring en jonge kracht van biodynamische boerderijen De Kollebloem, De Zonnekouter en Ourobouros. Al dit bezield lekkers Рen tevens onze groentefiches! Рkan je in de Vroentewinkel verkrijgen, te midden van de Lousbermarkt Рonze favoriete Gentse bio-hotspot waar ook de kookworkshops doorgaan die we samen met De Vroente organiseren.

De Zonnekouter, Machelen-aan-de-Leie

Op deze gemengde biodynamische boerderij verkrijgt groenteteelt een glansrol, maar ook koeien, schapen, varkens en kippen grazen, wroeten en scharrelen er in de kringloop. Zulte en omstreken zijn verknocht aan hun groentepakketten en charmante boerderijwinkel – waar je tevens onze groentefiches kan vinden. En verder? Workshops, etentjes en feesten in samenwerking met . . . ons!

Koken is voor ons een verhaal van samenwerken.

Daarom: dank aan alle boeren, producenten, winkels en leveranciers
om ons steevast te voorzien van vitale biologische gewassen en producten!

Maar ook: dank aan alle groenten en fruit, stevig geworteld te velde dan wel vers geoogst, in schuren en groentekotten, eps-kisten en paloxen, koelcellen en kelders,
uw bio-katoenen draagtas of rieten fruitmand.

* * *

Kriebelt het om te verbinden met ons verhaal?
Wij maken maar al te graag kennis!